lördag 25 april 2015

Våran dag


Toppenglass!
Efter en lång och skön förmiddag hemma, blev det en tur till Allum. Jag hade tänkt att besöka Bellbox för att köpa hårsprej, men där var det igenbommat. Där öppnar istället Lyko (inte alls dumt!) på tisdag i nästa vecka. Måste besöka denna butik ganska snart. Jag köpte yoghurt-glass istället. Så himla gott! Där fanns mycket att välja på. Till glassen kunde man ta olika sorters bär och frukter, godis, nötter, olika strössel och såser. Farligt ställe! Man tar ju gärna mer än vad man behöver. 

Så snyggt!
Clas Ohlson köpte jag detta fina fodral till min nya iPad mini. Visst är det snyggt? Det är vinrött med krokodilmönster. Du hittar det HÄR.

Grönt hemma

Av någon underlig anledning lyckas växter dö här hemma. Därför åkte vi förbi Blomsterlandet och införskaffade tre nya gröna växter. Nu hoppas vi verkligen på att vi lyckas hålla de gröna och fina länge. Tips emottages gärna på hur vi ska lyckas den här gången. Vatten och solljus finnes.


14 kommentarer:

 1. Åh glassen ser riktigt god ut :-D

  SvaraRadera
 2. ja gud va gott det köper jag alltid när jag åker till Malmö har inget sånt här :) o fodralet var helt ok. O det där med växter har jag istort sett gett upp

  SvaraRadera
 3. Växter dör här hemma hela tiden. Jag har slutat köpa nytt... :P

  SvaraRadera
 4. Har du köpt en Kalla så skall den inte ha solljus utan stå mörkt, hälsar svärmor.

  SvaraRadera
 5. Samma problem med växter..suck.. :( nu vart jag sugen på glass också ;)

  SvaraRadera
 6. mums så gott med glass! :D

  SvaraRadera