lördag 16 maj 2015

Firat en nybliven tonåringDet är när ens syskonbarn fyller år, som man förstår att man själv har blivit äldre. Det känns som om man själv inte är en dag över 28 år, men ser man sig själv i spegeln, förstår man att man är äldre. Idag har vi firat en av syskonbarnen. Tjejen har hunnit bli 13 år. Tänk att hon börjar 7:an i höst! Det var inte länge sedan hon kröp på golvet, kan man tycka. Ja, tiden går alltför fort ibland. Hipp hipp hurra för V! 

10 kommentarer:

 1. Ja tiden går alldeles för fort. Min yngsta systerson blir 4 år om två veckor, vart tar tiden vägen??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt yngsta syskonbarn är två år.

   Radera
 2. Grattis till tonåringen! Min egen blir 16 i sommar och hon slutar högstadiet. Hua så fort det går.
  /P

  SvaraRadera
 3. Grattis!!!!
  Och Tack fina för din fina hälsning hos mig
  Kramar och en skön söndag

  SvaraRadera
 4. Det var riktigt gott, älskar de där havresconesen :) de blir saftigare och nyttigare än vanliga scones.

  Åh så skoj med kalas :) Håller med dig om att man märker att man blir äldre när syskonbarn osv fyller år. Visserligen är jag bara 23, blir 24 i höst, men känner mig gammal när mina syskonbarn börjat bli stora och fylla 13, 10, 8 osv. Herregud det var ju nyss de var små! :)

  SvaraRadera