lördag 2 maj 2015

Gamla bilder

Man ska väl inte gå tillbaka egentligen i bildarkivet. Det påminner en ju bara om att man både har blivit äldre och tjockare. Jag tycker dock bättre om mig som blond. Jag tycker däremot inte att min hårfärg under året 2006 var ful.

Tagna i Jonsered
Det märks framförallt på min byst att jag var smalare då. Jag har aldrig varit tunn eller spinkig, men såklart smalare än vad jag är nu. 
Till vänster: På bröllop   Till höger: Vid någon sjö
Så fint med smalare överarmar än vad jag har nu. Min man är mycket finare i ansiktet idag än då. Jag tycker inte att han ser riktigt frisk ut då. Några extra kilon klär honom, men jag däremot... 
Till vänster: I Jönköping   Till höger: På väg till Saltö
Det är kul att min man har sparat på en massa bilder på en extra hårddisk. Det är kul att se på gamla bilder, även om man blir påmind om att man har gått upp i vikt. 
Båda bilderna tagna i Jönköping 2006
Påminnelser kanske kan motivera än till att ta i hårdhandskarna, men man måste själv vara motiverad. Jag hoppas att jag blir motiverad snart och att jag får en hård spark i baken. Då kanske jag blir lagom smal igen. 

14 kommentarer:

 1. Snacka om att man fick grisen i säcken...! 😘

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det är jätte roligt med gamla bilder, plötsligt minns man saker/händelser man glömt!
  Jag plockade bland gamla bilder nu när jag skulle göra ett album till min svägerska som fyllde 50. Min dotter undrade "vem den smala på bilden var".
  Hon kände inte igen MIG!!!
  Det fick mig att tänka till. ;)
  Så du, det finns flera "i samma båt".

  SvaraRadera
 3. Jag försöker lägga på mig lite kilon jag ... :)

  SvaraRadera
 4. Ja, man märker alltid förändringen när man kollar igenom sitt lilla bildarkiv - men nog är det skönt ändå att se när man vet att med åldern kommer visheten! :)

  SvaraRadera
 5. fina bilder o de flesta går upp lite när de blir äldre :) jag försöker intala mig själv det ialalfall :)

  SvaraRadera
 6. tack tycker du är tjusig och fin på alla bilder.
  huvudsaken man mår bra och är lycklig...
  jag behåller min lilla vollang efter graviditeten vill inte bli sådär smal som innan äntligen kan jag kanske få behålla några kilon. för jag äter som en häst hehe kram

  SvaraRadera
 7. Vilken fin blogg du har! Hoppas du hittar motivationen också för precis som du skriver så är det den som är nyckeln till förändring. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, motivationen behövs verkligen!

   Radera
 8. Du är väl fin idag med.. :-) Men man ska ju helst vara nöjd själv.. Då mår man bäst.. hoppas du blir nöjd - helst lagom till sommaren.

  SvaraRadera
 9. Har du alltid haft kort hår?

  SvaraRadera