onsdag 6 maj 2015

Kryare och shopping

Idag mår jag bättre. Vad sömn och vila gör mycket! Det är verkligen den bästa medicinen. Jag är fortfarande inte helt 100, men jag känner mig inte lika matt i kroppen. Imorgon kommer jag att jobba igen.
Nytt från Cassels
På senare eftermiddagen stack jag och min man till Allum. Vi ska på konfirmation på lördag och han behövde en ny skjorta. Han hittade en jättesnygg som satt perfekt! Jag har en klänning sedan tidigare som jag ska använda. Jag kompletterade bara med ett par nya strumpbyxor idag. Vi gick in till Cassels en sväng. Jag har alltid haft fördomar mot just denna klädbutik. De säljer inte alls "tantiga" kläder! Kanske en del plagg inte är i min smak, men så är det ju alla affärer. Jag hittade en vit och ganska enkel top, som fick följa med hem. 

Nytt till håret
Bellbox är nerlagd, men nu har Allum istället Lyko. Toppen! Jag är aldrig konsekvent när det gäller hårspray och hårmousse. Jag prövar i stort sett olika varje gång jag ska köpa en ny flaska. När det gäller vax är jag mer trogen till en och samma produkt. Det är bara DENNA som gäller!

Har du några hårprodukter som du vill rekommendera?

3 kommentarer: