onsdag 27 maj 2015

LOKA Likes Candy


Nysmakade

LOKA har gett ut mineralvatten med ännu fler smaker. Sist ut är ju Loka Likes Candy-serien. Vatten som smakar godis, låter väl inte så dumt? Jag har testat smaken av Hallon- och Lakritsskallar. Denna föll jag verkligen för! Jag gillar smaken och kommer dricka denna igen. Rosa svampar påminde inte direkt om originalet på samma sätt. Jag älskar själva godiset, men vattnet smakade inte som det. Det smakar mer som hallon och vanilj. Gott, men det blev ingen favorit.

Har du smakat?

8 kommentarer:

 1. Hej, tack för din kommentar. Alltid roligt med nytt folk som kommenterar, då får man upptäcka nya bloggar! :)
  Måste riktigt se en lång stund på den där loka bilden, kan inte riktigt bestämma mig om jag skulle våga smaka eller inte. Men förstås får man ju inte sånt där i Finland :(

  SvaraRadera
 2. vill oxå smaka, ser så gott ut! synd att det inte finns att köpas i finland..

  SvaraRadera
 3. nä.. såg dom här om dagen.. och jag ska självklart smaka.

  SvaraRadera
 4. Nej jag har inte smakat:) men jag får nog skriva upp det på inköpslistan och handla den idag:)

  SvaraRadera
 5. Jag gillade också den med hallon/lakritssmak, jag tyckte den var väldigt lik godisarna i smaken :)

  SvaraRadera