söndag 24 maj 2015

Mums-Måns!

Fantastiskt att vi vann!
Det har väl inte undgått någon att Sverige vann Eurovisionsschlagerfestivalen igår. Jag har mer eller mindre gett upp Melodifestivalen de senaste åren, då jag oftast har tyckt att fel låt har vunnit eller att Sverige har fått orättvisa poäng. Jag har funderat på om man verkligen kan tävla i musik. Men hur som helst gick det ju riktigt bra för Mums-Måns! Jag tyckte att han gjorde ett bra uppträdande och jag tycker att låten Heroes bara har blivit bättre och bättre för varje gång man har lyssnat på den. 
Grymt Måns!
Jag somnade en stund i soffan, men lyckades vakna igen. Jag hann se den spännande poängutdelningen. Jag är lättad över att Ryssland inte vann. Hade inte Sverige vunnit, hade jag hoppats på Australien. Hur kommer det sig att de deltog? Australien ligger ju inte i Europa. 


Streckgubben gillar jag!

6 kommentarer:

 1. Ja, Måns var grym ♡ ...

  " Australien blev inbjudna bara i år som en del i ESC:s 60-års firande,men hade de vunnit så hade de fått vara med 2016 men inte arrangerat tävlingen i Australien."

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, då vet jag varför Australien var med.

   Radera
 2. Verkligen en skön vinst :D

  Ja Australien älskar Eurovision, även om det är morgon hos dem, så kollar dem och dem följer det med spänning. Så när det var 60 år för ESC, så fick dem en inbjudan och tackade ja :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Obegripligt att Australien älskar Eurovision!

   Radera
 3. Är så glad över att han vann! Tyckte också om australiens bidrag! Dom var tydligen med i år eftersom att esc hade något års jubileum :)

  SvaraRadera
 4. Jag blev så sjukt glad när han vann, skrattade och grät samtidigt, hahaha! Jag är en riktig schlager-nörd så eurovision är typ helig för mig och då betyder det lite extra när det går bra för oss och speciellt när vi vinner :D

  SvaraRadera