tisdag 5 maj 2015

Prosit!


Jag är hemma från jobbet idag.  Jag är förkyld och hostig. Tänk att en vanlig förkylning kan få en till att känna sig så matt. Blir svettig och varm bara genom att böja mig. Jag jobbade igår, även om jag kände mig ganska så slut. Jag hade två utvecklingssamtal i slutet av arbetsdagen. Då kände jag mig så tät i näsan, att det var svårt att prata.  Här vilas det och jag ser till att dricka mycket. Hoppas på att bli bra snart!

9 kommentarer:

 1. Krya på dig inge kul o va sjuk

  SvaraRadera
 2. Krya på dig, hoppas att du mår bättre snart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte helt frisk ännu, men jag mår lite bättre.

   Radera
 3. Krya på kramar i massor!!! Klokt att lyssna på kroppen och vila.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Vila är typ det enda man orkar göra.

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera