söndag 31 maj 2015

Summer bucketlist


Bucket list
Härliga sommar!

Sommarlovet närmar sig med stormsteg och det gör även ens egna semester. Jag längtar efter sovmorgnar och lata dagar! Vi har inte så många inplanerade aktiviteter denna sommar, min man och jag. Men vi har pratat om att vi ska tälta på en camping. Vi gjorde det förra året och det var så mysigt. Yambo var också med och det fungerade hur bra som helst. Sedan hoppas jag på vackert väder, så man kan sola och bada mycket. Vi kommer göra flera dagsutflykter, men var de bär hem vet vi inte idag. Ett besök på Gekås i Ullared hoppas jag på. Det var ett tag sedan vi var där senast. Jag kommer ta tag i träningen på allvar. Det har varit si och så med den den senaste tiden.

Vad ska du göra i sommar?

7 kommentarer:

 1. När går du av på semester?

  Vicki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min sista arbetsdag är onsdag v. 25. Har du någon blogg och vilken bloggadress isåfall?

   Radera
 2. Vandra i fjällen två veckor med hunden, bara vara och njuta av var enda minut! :)

  SvaraRadera
 3. här blir det nog att ta det lugnt över semestern :)

  SvaraRadera