fredag 15 maj 2015

Summer essentials


summer essential
Vill ha!


Sommaren närmar sig verkligen med stormsteg, eller hur?! Nu börjar jag nästan få panik över att det är så mycket man behöver skaffa inför sommarsäsongen. Nya topar, nya byxor, shorts, solglasögon, väskor och sandaler. En sådan väska, som finns på bilden (en sk bucket bag), suktar jag efter. En vit är fin på sommaren, men en svart är kanske mer användbar. 

Är det nödvändigt att man ska bli så shoppingsugen inför varje ny säsong?

10 kommentarer:

 1. Hej,
  Jag köper nästan aldrig nåt som jag inte behöver. Nu för tiden. Jag har många fina kläder som fyller både klädkammare, garderober och 1/3 av förrådet. Jag måste göra mig av med saker men känns lite tungt att lägga i insamling när de flesta prislappar fortfarande hänger på. *uff*
  De senaste åren har jag inget behov av att köpa saker.
  I år vill jag köpa en ny större handväska o en plånbok. Det var väl 20 år sen sist jag köpte dessa.

  Jag snålar dock inte när jag köper till barnbarn, barn eller till huset.

  Hoppas du hittar fina saker som du gillar OCH behöver! *hahaha*

  /Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får nog dela upp sina shoppingtillfällen, så man inte inhandlar allt på en och samma gång.

   Radera
 2. Hej det är jag igen.
  Vi vill köpa en bra kamera att ha med på nästa resa. Ingen system, ingen enkel utan en riktig BRA som inte tar mkt plats. Kanske har din man ngt tips?
  Jag är så trött på att släpa med kamera, objektiv, blixt etc (iofs är det inte jag som bär, men ändå...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får jag tipsa om den kamera jag själv har. Du kan läsa om den här: http://www.junitjejen.se/2012/12/bytt-till-kompaktkamera.html
   Jag tycker den är toppen!

   Radera
 3. så klart det är, fylls ju på med nytt varje säsong ;)

  SvaraRadera
 4. jag vill shoppa extreeemt mycket nu! men eftersom jag flyttar snart vill jag som inte lägga ut pengar på.. jaa.. något alls >.<

  SvaraRadera
 5. Ja, de är superhärliga! speciellt nu till våren och sen till sommaren! :)

  SvaraRadera
 6. Både sandaler och tröja var superga. Varifrån?

  SvaraRadera