onsdag 10 juni 2015

Aj, så klantigt!


Så himla onödigt och så ont det gör! På jobbet skulle jag gå nerför och jag trampade på en sten. Det blev ett snedsteg och det gjorde lite ont, men inte så farligt. Efter en timme kom smärtan och jag haltade. Jag vill inte, jag vill inte! Imorgon är det avslutning och behöva halta då är ju inget vidare. Att inte kunna rasta hundarna är nog bland det jobbigaste. Jag hoppas verkligen att det onda försvinner redan under natten.

14 kommentarer:

 1. Aj,då håller mina tummar att värken är bättre imorgon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Imorse var det stelt, men just nu är det bättre.

   Radera
 2. Nej fy vad oturligt. Hoppas det ger sig i natt.

  SvaraRadera
 3. Neeeeej! Hoppas det går över väldigt snabbt och att det bara var en vrickning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bättre, men hoppas det snart 100%-igt bra.

   Radera
 4. Uschdå, det lät inte roligt någonstans :(

  SvaraRadera
 5. sånt är aldrig kul hoppas det går över på med is så slipper du svullnaden

  SvaraRadera
 6. Åh, hoppas det blir bättre snart!!

  SvaraRadera
 7. Men åh, tack, =) KRYA på dig! Kram

  SvaraRadera
 8. Fy vad jobbigt! Jag kommer ihåg för ett par år sedan när jag hade bråttom så snubblade jag i en trappa och föll tre trappsteg och landade fel med foten. Foten blev bruten men det svullnade upp direkt och blev blå så du kan vara lugn med din fot! Krya på dig och hoppas foten mår bättre snart. Du har fått bra tips från tidigare kommentarer och det är jättebra :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aj då! Jag är glad över att jag inte bröt min fot.

   Radera
 9. Oj då, vilken otur! Jag har trampat snett min fot några gånger så jag vet hur ont det kan göra. Krya på dig!

  SvaraRadera