torsdag 18 juni 2015

Bilservice
Idag var det då dags för service på bilen. En mer omfattande service var det idag. Jag åkte med bilen till verkstan och lämnade in den strax efter kl 7. Jag gick sedan med hela vägen hem. Jag hade med hunden och det var väl tur. Dels fick jag själv sällskap och sedan behövde ju Yambo rastas också på morgonkvisten. Två flugor i en smäll. Som tur fick jag tillbaka bilen utan några andra anmärkningar. Jag var lite orolig för att de skulle ringa upp och upplysa mig om att de hade hittat andra fel på bilen, som var tvunget att åtgärda. Jag fick istället beröm för att bilen var så välskött. Det var riktigt kul!

Annars har man inte gjort så mycket idag. Man har nästan bara väntat på att få gå och hämta hem bilen igen. Utan bil, känns man ganska så låst. Nu är man fri igen!

5 kommentarer:

 1. Skönt att det inte var något som behövde fixas. Sånt kan ju bli så tråkigt dyrt!

  sv: TACK! :*

  SvaraRadera
 2. Bra att det inte var några fel. Klart mkt billigare

  SvaraRadera
 3. Hoppas inte att du lämnade in den på Macken! :P

  SvaraRadera
 4. Jo...behöver man bil är det lite småjobbigt när man inte har tillgång till en, även om det nara är för ett par dagar...hujeda mej ;)

  Ha en fin Midsommar nu.

  SvaraRadera
 5. sv: Självklart, det är bara kul att läsa om andras sommarplaner/drömmar :D

  SvaraRadera