lördag 27 juni 2015

Nya naglar


Ny färg på naglarna

Nytt nagellack är inköpt idag. Självklart fick det bli ett av essies! Det har ju blivit mitt favoritmärke inom nagellacksvärlden. Färgen kallas cute as a button och det måste vara det mest färgstarkta nagellack jag har vågat att använda. Jag brukar annars välja svaga färger, men nu vågade jag att testa något annat. Jag trivs i färgen, men skarpare än så här kommer det aldrig bli. Som överlack har jag använt seche vite. En klar favorit!

17 kommentarer:

 1. Vilken modern och somrig färg =)

  SvaraRadera
 2. Åh, tusen tack fina du! :D
  Tack, det kommer det nog att vara. :)

  SvaraRadera
 3. Superfint! :) Jag älskar nagellack. Just nu har jag mintgrönt. :)
  Ha en fortsatt fin helg.

  SvaraRadera
 4. Underbar färg, verkligen härlig och somrig! Det är så fint med lite färg på naglarna, det gör så stor skillnad:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt med nagellack!

   Radera
 5. Svar
  1. Essie är ett fantastiskt nagellack!

   Radera
 6. Essie är verkligen bra! Fin färg, lite oranget i också vilket jag gillar. Det är ju sommaren färg för detta år! Kram!

  SvaraRadera
 7. Essie har så många fina färger... gillar deras baslack Grow Stronger, tycker mina naglar har blivit bättre av det när jag började använda det... härligt att du vågade dig på ett färgstarkt nagellack,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det får jag nog prova, för jag har ganska svaga naglar.

   Radera
 8. Härligt sommarlack, snyggt. Ha en fin söndag Åse

  SvaraRadera
 9. Åååh vad fint och sommrigt!

  SvaraRadera