söndag 14 juni 2015

Sorg och glädje

Så hemskt!
Flera tråkiga händelser har man kunnat läsa om i nyhetsflödet den senaste tiden. Att 17-åriga Lisa Holm blev mördad, kan inte ha undgått någon. Så fruktansvärt! Mina tankar är just nu hos Lisas familj och vänner. Jag hoppas att mördarna får de värsta straffet man kan tänka sig!

Vilken tragedi!
Sedan var det bilen i Torslanda som exploderade med fyra personer i. En bomb exploderade. En av dom var 4-åriga Luna. Samtliga dog. En av dom som dog, var en känd gängkriminell. Läs mer.
En folkkär person är död
Ytterligare en person är död. Denna gång inte på grund av något brott. Tack och lov! Dock är det trist att cancern åt upp Magnus Härenstam. Tänk, man är ju uppvuxen Fem myror är fler än fyra elefanter. Jag älskade verkligen Magnus och Brasse! R.I.P. Magnus! Nu blir det kanske mer aktuellt att läsa Magnus självbiografi.

Så vackra!
Efter att minst 6 personer döda, är det roligt att avsluta med något mer positivt. Prins Carl Philip gifte sig med sin Sofia igår. Så vackra och så kärleksfulla! Nu såg jag inte allt, men en del av vigseln tittade jag på. Att de verkligen älskar varandra kan man inte ta miste på. Jag tycker verkligen att vår prins har mer och mer framställts som en väldigt sympatisk person. Inte bara under bröllopet utan även under intervjun i Hellenius hörna


Jag tycker att gospellåten Joyful, joyful var en fin avslutning av vigseln. Det ser nästan ut som att Sofia gärna hade velat dansa ut. Man rycks med i musiken, verkligen. Hoppas nu att Carl Philip och Sofia får vara lyckliga i resten av sitt liv. 

8 kommentarer:

 1. Så tragiskt Lisa Holm var min kusins barn:(
  Bröllopet var fantastiskt fint<3

  SvaraRadera
 2. Ja fy så mycket död. Vi hade en tjej i stan med som försvann och hittades död igår, men där misstänker man inget brott, men ändå tragiskt.

  Bröllopet var fint, vi tittade med lite. Sofias klänning var så fin

  SvaraRadera
 3. Fallet med Lisa är så fruktansvärt! :(

  SvaraRadera
 4. Svar: Fruktansvärt sorglig dag..

  SvaraRadera
 5. :( det är nog väldigt tungt att läsa nyheterna ibland, speciellt då det handlar om barn.

  SvaraRadera
 6. Ja det har varit mycket sorgliga händelser i helgen, helt ofattbart:( Jag sammanfattade lite kring detta på min blogg också.

  SvaraRadera
 7. ja o nu har kungahuset fått en liten prins med

  SvaraRadera
 8. Ja, det är verkligen mycket som har hänt den senaste tiden. Bröllopet var i alla fall vackert och spred en hel del glädje. Och jag kan bara hålla med dig om att Joyful, joyful var en härlig avslutning :)

  SvaraRadera