lördag 6 juni 2015

Sveríges nationaldag

Bilden har min man tagit

Jag önskar er alla en riktig trevlig nationaldag!


Jag tycker att den svenska nationalsången Du gamla, du fria är fantastisk vacker! När jag ser den svenska flaggan känner jag mig HEMMA! Sedan blir jag riktigt rörd när jag lyssnar på Du gamla, du fria. Den är så fin!

Ha en underbar dag!

9 kommentarer:

 1. Du gamla du fria är så fin! Jag blir alltid besviken när våra landslag inte sjunger med när det är dags för vår nationalsång! Representerar man Sverige, så ska man baske mig sjunga med!!!! Ha en fin nationaldag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vår nationalsång är kanonfin!

   Radera
 2. Sverige är fantastiskt<3

  SvaraRadera
 3. Såg kommentaren hos Life of Johanna om bloggträffen - du måste boka in den och komma, hade vart så roligt att få träffa dig =)

  SvaraRadera
 4. jag kan inte nationalsången, men inledningsraderna räcker för att veta att det är en vacker sång :) Jag minns inte att jag någonsin firat nationaldagen dock, Erik fick ett diplom när han blev svensk medborgare för några år sedan, så det gick vi och hämtade, men sedan gick vi hem igen :)

  SvaraRadera