onsdag 17 juni 2015

Var är semesterkänslan?Det är ofattbart. Det känns himla skönt. Det ska verkligen bli avkopplande. Nu är det SEMESTER, men jag måste erkänna att den rätta semesterkänslan inte riktigt har infunnit sig. Det har varit grått och regnigt hela dagen.  När jag kom hem från jobbet, ville jag bara in i den varma bostaden och kura ihop sig. Imorgon ska jag lämna in bilen för service. Redan kl 7.00 ska jag vara på bilverkstan. Så imorgon blir det varken sovmorgon eller någon biltur till något trevligt plejs. Få se om känslan av semester finns här på midsommarafton åtminstone. 

8 kommentarer:

 1. Du har det väl så bra hemma med dina fina vovvar.

  SvaraRadera
 2. Den kommer.... hoppas den blir varm och skön och avkopplande.

  SvaraRadera
 3. Va härligt med semester! Visst kommer semesterkänslan snart, jag lovar!!!
  Själv ska jag jobba många veckor till, men den som väntar på något gott.....
  Trevlig Midsommar!

  SvaraRadera
 4. Idag verkar det bli trist och tråkigt väder här också. Men vi får hoppas att det vänder nu när det är Midsommar! Jag önskar dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. ha en trevlig midsommar kär JUNItjejen Kram Ingalill

  SvaraRadera
 6. redan vilken tur du har då :)

  SvaraRadera
 7. Sommaren kan få börja nu. Bara lite varmare, lite, lite.
  /P

  SvaraRadera