onsdag 3 juni 2015

Varit turist


Ikväll har jag och min man turistat i vår hemkommun. För en vecka är en av Göteborgs Paddansbåtar här i Lerum. Jösses, vad det blåste när vi skulle starta! Jag trodde först att vi skulle åka en bit ut i sjön Aspen, men som tur var gjorde vi inte det, utan vi åkte bara i Säveån.Ny upplevelse

Det var faktiskt första gången jag åkte båt i Säveån. Det var riktigt trevligt att se Säveån ur en ny synvinkel. Oftast promenerar man ju på gångvägarna som finns intill.

Vacker grönska!

Man fick höra en del historik vilket var nyttigt, då jag inte vet så mycket om min hemort. Jag har bott här sedan 2006, så nu är det dags att lära sig lite mer än att hitta till olika platser. 

Många stod och kikade på oss
Det slog mig hur många små broar det faktiskt är i det här området.


Wamme bro
Vid den allra finaste bron, som kallas Wamme bro,  var det dags att vända. Hela turen tog ca 40 minuter. 

Kan du se vilket djur det är?
En urkass bild, jag vet. Vid Säveån finns det många av det här djuret. Vi lyckades se en, även om det bara var i ett snabbt ögonblick, så såg vi en. Visst såg vi en bäver!

9 kommentarer:

 1. Vinn presentkort på 500kr hos Nstore!
  http://martinaolsson.myshowroom.se/51857/tavling-vinn-presentkort-pa-500kr-hos-nstore/

  SvaraRadera
 2. Hmmm försökte lämna ett avtryck...men är så fruktansvärt oteknisk hahahha. Kul att finna "dig" här i bloggvärlden och vilka vackra bilder och så vackert du bor med all den grönskan. Så kul det skall bli att få följa din vardag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du lyckades att lämna en kommentar! TACK!

   Radera
 3. Jag och min son åkte den igår, ser att vi är med på bilden längst upp ;). Det blåste bra där i Aspen men lugnade som tur var ner sig :D

  SvaraRadera
 4. Vilken trevlig utflykt! Ser otroligt vackert ut och häftigt att få se en bäver:)

  SvaraRadera