söndag 7 juni 2015

Vilken härlig helg!

Igår åkte vi hem till goda vänner som bor utanför Lidköping. Vi sov över där tills idag.  Vi firade väl inte direkt nationaldagen ihop. Det var vilken lördag som helst, MEN tillsammans med vännerna och deras underbara ungar. 
God mat!
När vi åkte hemifrån, var det grått och regnet hängde i luften. En vecka tidigare hade vi blivit "lovade" att det skulle vara ett kanonväder på nationaldagen. Senare på eftermiddagen sken solen på oss. Det blåste dock, men vi kunde sitta ute och njuta. Vi njöt inte bara av solsken utan även av riktigt god mat.

Fort, fort!
Helgen erbjöd maken crosskörning, vilket han tyckte var riktigt kul. Han blev som barn på nytt och hans fru (dvs jag) blev lite orolig. Det gick ju så fort!

Njutandes hund i solsken

Nästan som hotellfrukost
Imorse bjöds vi på en riktig god frukost. Det är tyvärr ganska sällan vi själva dukar fram så mycket på frukostbordet. Vi kanske borde börja göra det, för det blir ju väldigt gott!

Nu är det dags att ladda inför en ny arbetsvecka. Sista arbetsveckan innan sommarlov för barnen. Otroligt, vart har tiden tagit vägen!

4 kommentarer: