måndag 20 juli 2015

Bloggintervju: Glamourmamman

Glamourmamman

Berätta kort om dig själv.
Jag är en 40-årig kvinna, som lever på Västkusten tillsammans med min familj. Jag är mamma till två grabbar, arbetar med hälsa och friskvård, och lever oftast ett fartfyllt liv.

Varför började du blogga?
Jag har alltid tyckt om att uttrycka mig i ord och bild, och eftersom jag tycker om att inspirerar andra, kändes bloggandet som ett bra sätt att förmedla detta.

Skål!

Varför kallar du din blogg för Glamourmamman?
Jag älskar allt som har med vardagslyx och glamour att göra -  god mat och vin, mode och trender, festligheter och allt annat som sätter guldkant på tillvaron. Underrubriken "om livet mellan falukorv och champagne" har jag för att förtydliga skiftningarna i mitt liv - från vardagslunk till party och glamour.

Hur skulle du beskriva din blogg?
Min blogg handlar mestadels om mig själv, mitt liv och mina intressen. En livsstilssblogg med fokus på träning, mode och vardagslyx. Jag vill att min blogg i första hand ska förmedla glädje, inspiration och energi - men givetvis berör jag ämnen på djupet också emellanåt.

Beskriv dig själv med tre ord.
Driven, energisk och glad.

Har du någon gång mött näthat?
Tack och lov har jag varit förskonad från sådant till allra största del.

Vad är det bästa du har upplevt som bloggare?
Oj, det finns mycket! Men en av de allra största upplevelserna var nog när jag blev utsedd till Sveriges bästa glamourmammabloggare på mammablogg galan 2009. Sedan har jag även haft förmånen att resa och uppleva en massa tillsammans med min familj - något jag är mycket tacksam över.

Var är du uppväxt?
På en liten ort i Västergötland, men har bott i Halland i över 20 år

Du är mamma till två barn. Hur ser en vanlig familjevardag ut?
Oftast lämnar jag barnen på förskola/fritids innan jobbet. Sedan följs en arbetsdag med kontorsjobb och träningspass. På eftermiddagen och kvällen väntar de vanliga rutinerna med läxläsning, middag, bad, etc. Eftersom min man jobbar som polis med oregelbundna tider, är jag van att ofta rodda med detta själv, men det funkar fint tycker jag.

Friskvårdsansvarig

Vad jobbar du med och vilken utbildning har du?
Jag arbetar som friskvårdsansvarig på Gekås Ullared sedan många år tillbaka. Jag är utbildad inom träning (ett flertal olika instruktörsutbildningar), ledarskap och hälsa, och har även en högskoleutbildning inom idrottspsykologi.

Vilken är den mest minnesrika resa du har gjort? Berätta om den.
Det var en yogaresa till Thailand, som jag gjorde på egen hand för ca 10 år sedan. Malin Berghagen guidade resenärerna genom dagliga yogapass i soluppgång och solnedgång på Koh Lantas stränder - helt magiskt!

Vilka är dina största intressen?
Träning och mode

Vilka framtidsdrömmar har du?
Att kunna fortsätta leva ett friskt liv, där jag kan kombinera arbete, familjeliv och fritidsintressen på ett bra sätt.

Besök Ninas blogg!
/Nina

Besök Glamourmamman!

17 kommentarer:

 1. Vilken bra intervju och det var intressant att läsa! :-D

  SvaraRadera
 2. Roligt och läsa :D
  http://nouw.com/isabellejohanssons

  SvaraRadera
 3. ännu en härligt intervju! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Jag lovar att det kommer flera.

   Radera
 4. Vad roligt med dina intervjuer! Det var verkligen ett bra initiativ...

  SvaraRadera
 5. Vad härligt med ina intervjuer ! Det var ett kanon bra initiativ.Ha en skön start på nya veckan .Kram Rita

  SvaraRadera
 6. Den där yogaresan är jag verkligen sugen på. Har kollat in den gånger flera, kanske blir det av så småningom. Den står i alla fall på min "bucketlist"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst verkar den resan helt underbar!

   Radera
 7. Åh, vad roligt att du ville intervjua mig! Varmt välkomna till er som vill kika in hos mig :-)

  /Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ett nöje att intervjua dig!

   Radera
 8. Så roligt att läsa! Din kropp är ju to die for och du är 40 år! Damn girl :O

  SvaraRadera
 9. sv: Ja det var en jättetrevlig resa :)

  Kul med intervju!
  Hoppas du får en underbar dag.

  SvaraRadera
 10. Vilken bra intervju:) Jag önskar dig en trevlig dag!

  SvaraRadera
 11. De tackar jag för, hoppas att du har de bra du oxså :)

  SvaraRadera