söndag 26 juli 2015

Bloggintervju: Oslofru

Hej Susanna! Varför flyttade du till Oslo?
Jag flyttade till Oslo 2007 och precis innan denna så kallade trend uppstod. Anledningen till varför jag flyttade var framför allt för att jag ville utvecklas inom mitt yrke som då var inom modebranchen. Det var på den tiden väldigt lätt att få jobb i Norge och dessutom fanns det väldigt många möjligheter att arbeta sig uppåt på en högre nivå.


Berätta lite kort om dig själv.
Mitt namn är Susanna och jag är en blivande tvåbarnsmamma och hemmafru som bor i ett nybyggt drömhus utanför Oslo med min underbara man och son.

Var växte du upp? Hur var din uppväxt?
Jag växte upp i Alingsås med min mamma, pappa och storebror. Min uppväxt var fantastiskt fin och det är precis så jag önskar att mina barn ska få växa upp.


Förändrades ditt liv på något sätt sedan du flyttade till Oslo? Hur isåfall?
Det förändrades drastiskt då jag träffade min man här i Oslo för tre år sen. Jag gick från att vara singel till gift och snart tvåbarnsmamma på nolltid. Jag lever nu drömmen!

Talar ni norska hemma?
Nej vi pratar svenska hemma eftersom vi alla är svenskar. :)

Varför började du blogga?
Jag började blogga för att jag ville dokumentera min sons uppväxt någonstans så att mina vänner, samt familj i Sverige kunde följa med på mitt nya liv som mamma.

Hur skulle du vilja beskriva din blogg?
Min blogg är som en öppen dagbok om mitt liv. Jag skriver flera gånger dagligen om mitt liv som hemmafru här i Norge och för tillfället skriver jag en hel del om min graviditet, men också mode, familjelivet, inredning, resor, shopping och jaa, allt som sker i mitt liv helt enkelt !

Vilka är dina största intressen?
 Min familj!När du inte är mammaledig, vad jobbar du med då?
Jag är hemmafru och bloggare.

Har du mött näthat någon gång?
Det har jag tyvärr och jag tycker det är jättetråkigt när folk skriver taskiga saker till en helt utan anledning. Men det finns avundsjuka och bittra människor överallt och tyvärr vill vissa av dom uttrycka sig dumt till folk som inte förtjänar det.


Vill du flytta hem till Sverige igen?
Nej, så som det ser ut nu så skulle jag aldrig någonsin vilja flytta från Norge.

Har du några framtidsdrömmar?
 Min dröm är att få fortsätta leva mitt liv precis så som jag gör idag. Det finns ingenting jag önskar att ändra på, utan vill att jag får vakna upp med min familj, frisk och kry, dag in och dag ut tills jag dör. 

/Susanna

(Klicka på bilden för att komma till Susannas blogg.)
 Besök bloggen!

4 kommentarer:

 1. Hej
  Är på semester i Varberg och hade kunna svära på att jag såg er där hahsha

  SvaraRadera
 2. Så fin intervju :) Tack för det kära du! Kramar S

  SvaraRadera
 3. Kul att läsa intervjun då jag följt henne ett bra tag 😀

  SvaraRadera