fredag 10 juli 2015

Make my hair

Före - Efter
Idag var det dags att klippa sig. Det var för långt i nacken och det kändes lite för långt på min vänstra sida. Jag blev väldigt nöjd med min klippning. Jag passade på att boka en ny klipptid, så om 7 veckor är det dags att klippa sig igen.

My hair
Ett måste!
Förutom regelbundna frisörbesök, behöver jag en del produkter för att få volym och stadga i håret. Jag brukar först handdukstorka mitt hår. Sedan blir det hårmousse. Goldwells brukar jag använda oftast, men jag brukar också testa andra. En hårtork är en god vän. Jag blåser alltid håret innan jag brukar ta lite Schwarzkopf Osis Dust It i hårbotten. Vilken underbar produkt! Därefter tar jag i  mitt absoluta favoritvax, nämligen d:fi. Man behöver ta i så lite i håret, så det är en dryg produkt.  Jag har inte så långt hår, men jag föredrar ändå att använda en borste och då gillar jag Tangle Teezer. Den är härlig att hålla i och den reder ut eventuellt trassel.

Hur brukar du sköta ditt hår?


30 kommentarer:

 1. Snyggt ♡ ...
  Jag har ju långt lite självlockigt hår,fönar aldrig toppas med jämna mellanrum & använder Goldwell Dualsenses som jag kramar in i håret - Underbart!
  Även jag använder borsten Tangle Teezer & älskar den!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också Tangle teezer till mitt långa burriga hår! :)

  SvaraRadera
 3. Frugan färgar sitt hår ibland...och klipper det själv för det mesta.
  Men jag har beordrat permanent innan semestern är över...det är hon värd fast hon inte vill ha det. ;)
  Själv är det trimmer och vid enstaka tillfällen rakhyvel som gäller....jag har gett upp.

  Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 4. Skönt och klippa sig, måste med boka tid snart :)

  Vad bra då skall jag hålla utkik efter inlägget =)

  Ja operationen går säkert bra, bara jag som är lite nojjig

  SvaraRadera
 5. Va fin du blev. härligt att va nyklippt.
  ha en fin lördag kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du tycker att jag blev fin!

   Radera
 6. tack så mycket :)

  Jag älskar att gå och klippa mig, man känner sig lite som en ny människa.

  SvaraRadera
 7. Jag har börjat läsa din blogg och den är jätte bra

  SvaraRadera
 8. Skönt att klippa sig, jag står i valet och kvalet just nu.
  Antingen behålla längden och kanske lägga i en hårförlängning/förtjockning eller klippa de kort igen..

  Har du provat de svarta dust it?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag har inte testat svarta dust it. Har du? Är de bättre än de röda?

   Radera
 9. Tangleteezern, absolut. Den har fått mitt och mina båda döttrars hår att frodas.

  SvaraRadera
 10. Sv; Det är sånt som händer, skönt att slippa köerna ändå :) Tack, detsamma!

  SvaraRadera
 11. Det blev jäääättefint! Eftersom mitt bara trillar av hela tiden så sköter jag det inte så noga, men jag skulle gärna klippa mig, jag har ju bara ett utvuxet snagg, har inte gjort något med det alls >.<

  SvaraRadera
 12. Blev asfint ju! Tangleteeze borsten är så bra, har både till mig och dottern.

  SvaraRadera
 13. Snyggt! :)

  Jag förlitar mig själv på rakhyveln! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rakhyveln gillar tydligen de flesta män.

   Radera
 14. Åh så snygg du blev i håret. Blir riktigt avundsjuk, på folk som har möjlighet till frisyr...Skämt åsido så har jag mycket och supertjocka hårstrån så mitt hår skulle nog aldrig kunna bli så där lätt och smårufsigt annat än om jag rakade skallen och behöll några strån. Men åh andra sidan så blir jag sällan rufsig eller behöver kamma mig så mycket.

  SvaraRadera
 15. Skillnad!
  Jag ser mest ut som ett skogstroll i håret. Halvlockigt, fluffigt och....trollstuk.....Jag hade rump-långt hår tills jag var 32-35. Min man klippte mig längs med underbyxkanten. Jag var sannerligen inte dyr i drift på den tiden.
  När jag läser vad muminmamman skriver så blir jag lite avis.

  Vidare så är jag tacksam för ditt mascaratips. Nu tar jag min vanliga mascara o sen du tipsade om. Ser ut som fransförlängning. Iofs så har jag bra fransar trots min ålder (60) men med detta så får jag riktiga vippor :-)

  Med vänlig hälsning Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, så långt hår du har haft! Jag har mestadels haft kort hår. Pagelängd hade jag ett tag.

   Vad roligt att du mascaran jag tipsade om fungerade! Menar du Smasbox?

   Radera
 16. Himla snyggt! Får jag fråga var du klippt dig? Eftersom jag vet att du bor utanför Göteborg...det gör jag också, kanske det kan vara något att överväga. Svårt att hitta bra frisörer tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag klipper mig i Kungälv. Jag är alltid nöjd när jag kommer från min frisör.

   Radera
 17. Tangle Teezer är bäst, typ det enda som funkar för mitt långa hår som lätt blir tovigt, utan att riva och slita i håret :) Annars använder jag schampo och just nu spraybalsam istället för det man sköljer ur, samt ett leave-in-balsam som jag använder i topparna för extra vård. Har faktiskt tänkt blogga om mina hårprodukter och hårvanor, dyker säkert upp nåt inlägg nån dag snart :)

  SvaraRadera