tisdag 28 juli 2015

Mitt rosa


Nytt skal
I förra veckan kom detta skal hem till mig från Mobilextra. Först blev jag lite besviken. Jag hade väl inte riktigt väntat mig det så här, trots att jag hade läst beskrivningen på deras hemsida. Jag tyckte dessutom inte att det jag fick var likadant som det på hemsidan. Eller så var det bara som så att jag hade fått en annan bild av hur det skulle se ut.

Ganska ok.
Det är lite besvärligt när ens egen bild på hur något ska se ut eller vara inte stämmer överens med verkligheten. Nu tycker jag ändå att skalet är ok. Det är inte det finaste jag har haft, men det funkar. 

4 kommentarer:

 1. Sånt är så drygt :(

  Ja vi har stora planer för trädgården. Vi har två stora rabatter som skall bort. Jag har lite blommor som skall flyttas. Vi har staket som skall upp och träds och buskar som skall bort. Så vi har och fixa med.

  Och gällande första platsen är det litet internskämt mellan mig och Åsa sedan jag börja med det.

  SvaraRadera
 2. Tackar. Ja här är det varmt o gott

  SvaraRadera
 3. Det är inte lätt när man skapar sig inre bilder - man blir så besviken om det inte stämmer till punkt och pricka! Jag tycker att skalet ser fint ut! :)

  SvaraRadera
 4. Tyckte detta var jättefint!

  SvaraRadera