söndag 9 augusti 2015

En söndagsutflykt


En utflykt till Nääs
Ingen av oss hade lust att lägga oss på någon strand idag för att insupa det sista av sommarvärmen. Men vi ville ut i solen ändå. Det fick bli en tur till Nääs. Dit kunde ju även hundarna få följa med.

Vackra omgivningar
Vi promenerade i de sköna omgivningarna. Vi njöt bara av att vara där och insupa allt det vackra. Så skönt det kan vara att bara strosa omkring! Jag tror att hundarna njöt lika mycket som vi. 

Fick på värdshuset
Vi lät bli att gå en guidad tur på slottet. Dels har vi redan gjort det en gång och dels hade vi ju hundarna med oss. Men det fick åtminstone bli fika på värdshuset. 

Rabarberpaj med grädde
Det fanns plats i solen, härligt! Där kunde vi äta en god rabarberpaj med grädde. Till det drack vi varsin kaffe. Visst hade vi en tiggande valp bredvid, men han fick tigga hur mycket han ville, men vi delade inte med oss ändå. 

Ett hunddopp
På väg till bilen fick hundarna ta sig ett dopp i sjön. Balder går gärna i om "storebror# Yambo redan har gått i. Vattnet svalkade gott, men både husse och matte avstod. 

Svalkande!
Ikväll får jag gå tidigt i sängs, så jag vaknar i tid imorgon. Att vakna tidigt brukar jag inte ha svårt för, men imorgon får jag inte somna om, då jobbet väntar. Hoppas det inte blir några problem!

4 kommentarer: