måndag 24 augusti 2015

Höstredo?


Welcome, Autumn
Redo för höst?

Jag har svårt för att påstå att hösten är här. Det känns inte riktigt så än. Det är trots allt fortfarande augusti, men dock inte så länge till. Idag har det varit regnigt och de har lovat mer regn den här veckan, så visst känns det som att hösten lurar runt hörnet. Jag har inget emot hösten, men jag kan tycka det känns vemodigt att sommaren lämnar oss. Hösten kan var mysiga med sina tända ljus, den höga och klara luften, höstfärger, koftor och mys. Jag vill fylla på höstgarderoben snart, men jag är inte redo för hösten. Men kanske snart.

Är du redo för hösten?

15 kommentarer:

 1. Neeej, vill ha kvar sommaren!!

  SvaraRadera
 2. Brukar välkomna hösten och faktiskt längta efter den, men i år har det varit alldeles för lite sommar!

  SvaraRadera
 3. Alltid redo föt vackra Hösten som är vår absoluta Favorit :)

  SvaraRadera
 4. Längtar tills hösten kommer igång på riktigt!

  SvaraRadera
 5. Men....jag skrev ju här...får väl skriva igen då...
  Jo, jag sa det att jag är inte riktigt redo för hösten än. Jag som varit en badkruka förr har plötsligt ändrat mig och vill kunna bada några fler gånger innan den riktiga hösten kommer.

  SvaraRadera
 6. Köp den gula väskan! Höll på att köpa en i gult, men tog den rosa sedan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gula väskor är inget för mig!

   Radera
  2. Nähä, trodde det är när det var i collaget.:)

   Radera
  3. Gult passar ju in på hösten.

   Radera
  4. Ja och nu är det höst så jag slog till på en gul jag. :)

   Radera
 7. Japp jag är redo! Bring it on :-)

  SvaraRadera
 8. Himla fint kollage! Är väl helt okej men att de blir höst nu, sommarn kunde ju erbjudit lite bättre väder, men men hehe ;)

  SvaraRadera