måndag 3 augusti 2015

Några timmar på stan

Idag träffade jag en god väninna på stan, dvs Göteborg. Det var ett tag sedan vi sågs, då vi båda har haft semester på olika håll. Därför var det extra kul att ses! Vi prickade en bra dag dessutom. Det har ju inte regnat idag och det har heller inte varit mulet. Solen sken på oss hela tiden! Vi kollade i några affärer. Jag kände mig sugen på att skaffa mig en mindre axelväska, men tyvärr hittade jag ingen som jag ville ha. Däremot följde en top från Flash med hem.

Min lunch
Det blev en enkel lunch på Köttbullekällaren. Det var första gången jag åt här, men heller inte den sista gången Sååå stora köttbullar och sådant gott mos och man blev såååå mätt.

Gott fika!
Efter lunchen kollade vi in i fler butiken innan det blev en fika på Brogyllen. Vad sägs om citron- och marängpaj? Den var fantastiskt god och verkligen fräsch! Ett perfekt val till fikat. 

Jag har haft en bra måndag, helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar