lördag 26 september 2015

Bokmässan 2015


Fullt med folk
Idag blev det besök på Bokmässan i Göteborg. Trots att det är knökat med folk varje år, så glömmer jag av det tills nästa gång. Det var så klart många som var där även i år. Ibland kände jag stor irritation, då det var väldigt trångt på vissa ställen att man knappt kunde komma fram.

Camilla och Jan
Till andra gånger har vi alltid noggrant innan gått genom programmet för dagen, så man mer kan planera sitt besök. Att ha koll på vilka författare man vill träffa och VAR de befinner sig på mässan eller vilka föredrag man vill lyssna på, underlättar enormt. I år hade vi noll koll, men vi lyckades möta några författare ändå. Exempelvis såg vi Camilla Läckberg och Jan Guillou.

Möte med Frida
Frida Boisen pratade vi en stund med. Jag köpte hennes bok Digital succé, som hon signerade. Boken innehåller en massa tips om ur man lyckas med sociala medier. När jag har läst ut boken, kanske jag kan dela med mig om ett par tips. 
Vi såg att Fredrik Reinfeldt skulle signera sin bok kl 15.30. Jag hade gärna velat stanna kvar tills dess, men då hade vi säkert fått parkeringsböter.

Hundböcker
Förutom Fridas bok, fick fyra hundböcker följa med oss hem. Dessa kostade endast 25:- per styck. FYND!

Jag lovar att det känns i fötterna efter att ha gått mycket idag. Jag borde ha gått i gummiskor på mässan. Det är alltid lätt att vara efterklok.

7 kommentarer:

 1. Åh, vad roligt med bokmässa! Har aldrig varit men skulle vilja gå!

  SvaraRadera
 2. Kul med mässa och nya böcker med inspiration!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hade också velat vara där! Frida å jag följer varandra på Twitter. Så go!

  SvaraRadera