fredag 4 september 2015

En tappad mjölktand


Balders mjölktand
På kvällen brukar Balder hoppa upp i vår sängen och ligga där en stund. Igår var inget undantag och då kände jag en lös hand i hans man. Jag drog ur tanden och här är "fyndet". Jag har inte sett om han har tappat någon mer mjölktand. Det kan ju hända att Balder har svalt de isåfall. Älskade Balder börjar bli stor!

2 kommentarer:

 1. De brukar slinka ner i strupen, de små grynen. Vår lilla Sheltie har tappat de flesta små, fram, men ingen större kindtanden än. Av fyra Eng Springrarna har jag bar sett någon enstaka tand som tappats.
  En Berner som jag plockat vita nackhåren på, till utställning alltså, har bildat sig underbett. Han är 7 mån och ägaren är helt knäckt, stackaren. Är det vanligt på rasen? Tänkte om du kanske visst? Undrar mest för allmänt vetande, så där.
  /P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte alls om det är vanligt på rasen, men Balders bror har underbett.

   Radera