lördag 5 september 2015

Träning med knäskydd


Uppvärmning
Träningen var inte bara en förhoppning, utan den blev av också. Underbart! Jag gillar att träna på gymmet, men jag förstår inte varför det inte blir oftare. Förr kunde jag träna 3-4 gånger i veckan. Nu blir det i bästa fall en gång i veckan. 

På gymmet
Jag körde först motioncykling. När jag var tillräckligt varm, tränade jag några maskiner. Rygg, ben, bröst och mage. Avsluningsvis körde jag en kort stund på roddmaskinen. Härligt att få upp flåset!

Knäskydd Vulkan
Under en tid har jag haft ent ont knä. När jag promenerar vanligt, känner jag ingenting. Men vid en oförberedd rörelse kan det göra riktigt ont. Därför har jag nu skaffat mig ett knäskydd från Sportsmart

Kommer användas igen!
Idag vågade jag köra benmaskiner, vilket jag inte har gjort på länge. Det kändes så stabilt och skönt med knäskyddet på, så jag vågade prova. Jag var försiktig ändå och jag tränade på lägre vikt än normalt. Tack vara knäskyddet kändes det så bra! Jag kommer definitivt använda knäskyddet igen.

6 kommentarer:

  1. sv: super gott! Jag gillar heller inte kesella innan men nu gillar jag det. Speciellt när man äter med funk och bär

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt med gymmet! Älskar att träna så mycket!

    SvaraRadera
  3. Vad bra att det funkade med skyddet. Hoppas du slipper det på sikt sen också

    SvaraRadera