söndag 6 september 2015

Våga pröva?!

Inspiration
Jag trivs verkligen bra med mina ljusa slingor. Jag har haft det ett tag nu och nu hade det varit roligt att testa någonting nytt. Hör och häpna, men något jag skulle vilja prova är att ha svagt rosafärgat eller svagt lilafärgat hår! Samtidigt skulle jag inte våga. Mest är jag rädd för vad andra skulle tycka. Eller så är jag rädd att färgen skulle bli för stark. Molly Sandén blev väldigt fin i sin färg, men det är ju inte alls säkert att jag skulle passa i det. Någon gång hoppas jag våga prova något lite mer udda. Någon gång.

12 kommentarer:

 1. Rosa och lila färgat hår är ju verkligen så snyggt och håller med om att Molly passade i sitt hår. Blir rätt inspirerad att göra det själv när man ser andra passa så bra i det :)

  SvaraRadera
 2. jag är väldig sugen på att testa ljusrosa!:D

  SvaraRadera
 3. Det är så snyggt! Om du känner att du vill göra det så tycker jag att du ska göra det! Kram

  SvaraRadera
 4. De är jättesnygg, jag tycke de tvättas ur ganska fort om man skulle ångra sig :)

  SvaraRadera
 5. riktigt snyggt, men om du är jätte blond kan du ju alltid färga någon slinga och se hur det blir :P
  annars kör blåbär och lite balsam och smeta in så blir det lila och det är inte skadligt för håret ;)

  SvaraRadera
 6. Bry dig inte vad andra skulle tycka! Kör på vad du vill :)

  SvaraRadera
 7. do it!! de är såå snyggt!

  SvaraRadera
 8. Kör på! Svagt rosa eller lila hade nog vart kalas! Skulle du inte trivas går det ju faktiskt att ändra igen... Du vågar =)

  Svar: Visst var det, gjorde mig väldigt glad.

  SvaraRadera
 9. Tycker faktiskt det är sjukt snyggt! :) Testa!
  Sv: Verkligen jättekul :)

  SvaraRadera
 10. Håller med!! Jag skulle också vilja det men är osäker :)

  SvaraRadera
 11. Nej Molly S är inte fin i sin färg. Detta är nog mest för the Young people to make a statement.
  Nu är väl du 20 år yngre än mig men ändå....var tid har sitt.
  Min lilla åsikt är att kvinnor över 40-50 ibland will go lite crazy...men, man vill väl ändå ha en hyfsad stil för ens ålder? Jag erkänner att jag ser...lite ner...på medelålders kvinnor som blir lite...tacky... (även på medelålders män också)
  /Susanne

  SvaraRadera