söndag 25 oktober 2015

Årets glögg


Blossa 2015
Igår smakade vi på årets blossa-glögg. Det kan tänkas tidigt med glögg, men det brydde vi oss inte om.  Den har smaksatts av tesorten Earl Grey och är söt och frisk. Av alla tesorter är inte Earl Grey direkt min favorit, men jag gillade verkligen glöggen. Sedan är flaskan väldigt fin! Har du smakat på Blossa 2015?

9 kommentarer:

 1. Jag tycker verkligen inte om earl grey så jag kommer troligtvis inte ens smaka denna glögg... men håller med, flaskan var tjusig..

  Svar: Tack =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar heller inte earl grey som te, men svag smak av detta som glögg var helt ok. Man känner ju av glöggsmaken mer.

   Radera
 2. Svar
  1. Ingen glögg alls? Inte heller alkoholfri?

   Radera
 3. Svar: Aha, okej .. men dricker inte starkglögg så hade nog inte gillat det ändå =) Vanlig blossa är ok =)

  SvaraRadera
 4. Måste jag smaka, och håller med gällande flaskan :D

  SvaraRadera
 5. Kör inga julgrejer förrän advent. 😊

  SvaraRadera