tisdag 13 oktober 2015

Byta frisyr


Frisyrer

Inom kort ska jag klippas få nya slingor. Alltid drömmer jag om att testa någonting nytt. Ny färg och ny frisyr, men det slutar nästan alltid med att jag väljer samma som tidigare. Jag vågar liksom aldrig riktigt. Det tycker jag är så synd. Varför inte våga? Håret växer ut igen om det har blivit för kort och man kan ju alltid färga om. Men i 40-årsåldern kanske man helst hålla sig till samma frisyr. Eller?

10 kommentarer:

 1. Tycker absolut att du ska testa! Ingen är för gammal för en ny tuff frisyr! :)

  SvaraRadera
 2. Jag håller mig till det rakade så blir det enklare så! :P

  SvaraRadera
 3. Våga våga våga!! Det är när man kommer upp i 60års åldern man kanske inte skall färga massa coola färger och så ... passa på, du har många år kvar =)

  Svar: Ja, den var bra =)

  SvaraRadera
 4. Klart du ska våga testa något nytt!

  SvaraRadera
 5. de var snygga frisyrer allihopa

  SvaraRadera
 6. Svar: Det kommer säkert gå jättebra, men lite skraj är man när man inte vart där tidigare.

  SvaraRadera