fredag 30 oktober 2015

Däckbyte och helg


Bytet klart
Nu är det redan gjort. Bilen har fått nya "skor". Jag tyckte det var lika bra att byta till vinterdäck nu, när jag ändå är ledig. Jag hade ju kunnat vänta en eller två veckor till, men slipper jag skynda mig till däckverkstaden. 

Trångt i butiken
Att det idag var All Helgons afton idag, hade jag faktiskt helt missat. Jag tror att det är för att Halloween har tagit alldeles för mycket fokus. I butikerna säljs ju allt möjligt som har med den amerikanska högtiden att göra. Den enda utsmyckningen som jag tycker om när det gäller just Halloween, är tända ljus i pumpor. Traditionen att klä ut sig till monster, gillar jag inte alls. Och ännu mindre nu efter morden i Trollhättan. Det var väldigt mycket folk i mataffären idag. Att få en parkeringsplats var nästintill omöjligt. Om detta berodde på Halloweenfirande eller Alla Helgona-helgen, låter jag vara osagt.

Nu ska jag ha en mysig helg utan varken bus eller godis.

4 kommentarer:

  1. Hoppas du får en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Jo, verkligen! :)
    Jag älskar sånt! :)
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Har oxså fått på mina vinterdäck, skönt att ha de avklarat

    SvaraRadera