tisdag 27 oktober 2015

Missoni Home


Missoni
I love it!

Jag älskar verkligen mönstren från Missoni. Jag skulle gärna vilja ha handdukar eller badlakan från Missoni. Synd att de är så dyra bara. Den här morgonrocken är inte så dum heller!

11 kommentarer:

 1. Ja det är det verkligen! Så gott att bara mixa ihop olika saker

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen snyggt. Allt jag gillar är dyrt! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför ska det vara så; att det är det dyra som är snyggast?

   Radera
 3. Svar: Hihihihi ... Jo, har märkt du tycker det :)
  Ja, varför skall man inte kunna umgås liksom ... även om det känns lite underligt vissa stunder!

  SvaraRadera
 4. Som ni alla vet så bytte jag igår bloggnamn från nataliatrojan till natty för att nattis var upptaget. Men jag mejlade Nouw och frågade om det inte gick ta bort bloggen som heter nattis för att det är ingen som använder den bloggen. Idag fick jag svar att den bloggen är borttagen och att namnet är ledigt så jag bytte snabbt till Nattis efterson det känns mer "jag" med tanke på att jag kallas för nattis av många kompisar.

  Nu lovar jag att inte byta bloggnamn mer!! ;)

  Mitt nya bloggnamn är alltså:

  Nouw.com/Nattis

  SvaraRadera
 5. Älskar också dessa mönster, så himla fina :)

  SvaraRadera