fredag 6 november 2015

Astrid i handen


Nya sedeln
Idag har jag äntligen fått stoppa in en av de nya sedlarna i min plånbok. Jag fick en ny 20-lapp i växel och jag är glad över att jag fick en ny bland de gamla. Jag tycker att den nya 20-lappen är fin, men den känns nästan som en leksakssedel.

Har du ännu fått någon av de nya sedlarna?

6 kommentarer:

 1. kul:D har också fått astrid en gång hihi!

  SvaraRadera
 2. Jag fick min första 20-sedel för några veckor sedan och den har jag inte använt när jag har handlat. =) Växlade en hundring i torsdags och fick då fem (!) nya 20-sedlar. Ja, nån gång måste man ju börja handla för dem också, så det har jag tvingats göra nu. Hehe...

  SvaraRadera
 3. Ungen har samlat på sig en hel hög redan. 20or 50-lappar och ett par 200:ingar

  SvaraRadera
 4. Fick en Evert Taube som min första men den gav jag bort idag till en som behövde den mer än mig när han satt utanför ICA- Maxi och tiggde <3
  Håller med om att de ser ut som leksakssedlar :)

  SvaraRadera
 5. Jag trodde jag fick fel pengar av affären så jag gick tillbaka för att lämna tillbaka dem :)

  SvaraRadera
 6. Jag fick två Astrid för någon vecka sedan, blev smått överraskad då jag inte förväntade mig att få sedlarna innan årsskiftet :)

  SvaraRadera