fredag 27 november 2015

I lajk Ikea!

Idag blev det en tur till IKEA efter jobbet. Det är inte varje fredag man är just där och särskilt inte en sen eftermiddag/kväll. Men det var inte alls någon dålig idé, faktiskt. Det var inte mycket folk och köerna var korta.

Trevligt med inspiration!
Vi åkte dit för att inköpa en längre bänkskiva med ben till vårt hemmakontor. Nu kan vi sitta bredvid varandra på kontoret med varsin dator. inte alls dumt! Bara inte gôbben lyssnar på AC/DC samtidigt, så är det ok. Vi köpte även nya kontorsstolar. Det blev dessa, så nu kan vi sitta riktigt skönt. Min man förvandlades genast till Byggare Bob, när vi kom hem efter Ikea-besöket. 

Mysigt sovrum
Såklart gick vi även till de roligare avdelningarna också, såsom köksavdelningen, ljusavdelningen och filt- och badlakansavdelningen. Lite småplock fick även följa med. 
Att besöka Ikea är riktigt trevligt, även om man inte behöver någonting. Man kan ju insupa en massa inspiration av inredning.

6 kommentarer:

 1. Ja Ikea är bra och har många bra artiklar.

  SvaraRadera
 2. Åh,Ikea mys ❤️ ....

  SvaraRadera
 3. Svar; Precis, tänker inte jobba där mer även om de ringer och är lockande att jobba, för vill inte riskera nånting mer...

  Ja, verkligen jätteskönt att fått ett lån betalt...

  SvaraRadera
 4. Jag älskar IKEA, längtar verkligen tills det kommer till Umeå i februari.

  SvaraRadera
 5. Inte varit på IKEA på år och dagar tror jag. Jag blir så överinspirerad att jag aldrig kommer på riktigt vad jag vill ha. Önskar man kunde slänga ut allting hemma och börja om på nytt! :)

  SvaraRadera