måndag 2 november 2015

Julfika


Mysfika
Det blev premiär för oss igår, iallafall för den här säsongen. Pepparkakor med ädelost och ett glas julmust till det, var riktigt gott. Men det var inte vilka pepparkakor som helst. Dessa heter nämligen Dufvenkrooks pepparkakor. Om jag ska vara ärlig, har jag nog inte ätit några godare.

Så goda!
Har du smakat något av julen än?

4 kommentarer:

 1. Mysigt! Nä, jag håller mig. Kram

  SvaraRadera
 2. Scchhh, jag har tjuvdruckit en julmust alldeles för tidigt.

  SvaraRadera
 3. Oj! Gud va konstigt det kändes att läsa din rubrik "julfika". Redan? Hoppsan :p


  Förlåt att jag frågar, men skulle du vilja ta dig en liten stund och läsa igenom ett inlägg jag har skrivit angående mobbing, uteseende, hat osv? Skulle uppskatta det väldigt mycket och även om du skulle kunna skriva en kommentar med din åsikt om det hela. Tack och förlåt ännu en gång. Länk till inlägget ; http://iheartyoudarling.blogg.se/2015/november/ska-vi-acceptera-detta.html

  xo Emma J

  SvaraRadera
 4. jag har ätit några pepparkakor men jag vill inte äta sånt för tidigt :p

  SvaraRadera