torsdag 12 november 2015

Teknik som strular

Trista driftstörning!!!
Jag skulle egentligen ha gjort bedömningar i Unikum ikväll. Läs mer. I Unikum gör vi våra bedömningar och följer elevernas utveckling. När jag loggade in, upptäcker jag att det är någon driftstörning på grund av överbelastningsattacker. Det måste betyda att just nu är den mest hektiska perioden för många lärare: bedömningar ska göras, betyg ska sättas, öva inför Lucia ( Unikum påverkas dock inte av detta.), andra aktiviteter, utvecklingssamtal.... Jag älskar variationen i mitt jobb, men jag tycker det är trist när tekniken strular när det är som mest hektiskt.

5 kommentarer:

  1. Det är så tröttsamt när folk bara är ute efter att förstöra för andra!! :/

    SvaraRadera
  2. Japp, samma på Dexter när alla ska skriva in sina bedömningar och betyg.

    SvaraRadera