söndag 20 december 2015

Bananskalsfångaren!


Låt bli mitt bananskal!
Under en av hundpromenaderna idag, hittade Balder ett bananskal liggandes på marken. Det tog han i munnen och ville inte släppa tag om det. Jag försökte ta det från honom, men lyckades inte. Balder fick gå med det ett tag innan jag försökte ta det från honom det en andra gång. Den gången "vann" jag!

12 kommentarer:

 1. Men tack :) Ja visst är hon <3

  SvaraRadera
 2. Man måste ju bara älska hundar. Passade en kompis hund i somras som släpade runt på en stor trädgren i säkert tio minuter innan jag fick honom att släppa den :)

  SvaraRadera
 3. haha vad gullig då! beskyddaren ;)

  SvaraRadera
 4. Hihi så söt Balder ♡...
  /Nospuss

  SvaraRadera
 5. Vilken gullis, han kanske var sugen :D

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Det tyckte han nog var synd. Han gillar ju bananer.

   Radera
 7. åh men gud så söt!! :') Älskar berner sennen och har redan nu bestämt att jag ska ha en i framtiden :D

  SvaraRadera