fredag 18 december 2015

Juletid

Jag har idag fått äta god julmat, lyssnat på julmusik och varit i kyrkan. En viss julstämning har man känt, men såklart inte fullständig. Var är snön? Var är den extrema längtan efter jul? Tiden efter första advent har gått väldigt fort, så jag har inte hunnit längta efter jul eller jullov.

Så fin julgrupp!
Men nu är jullovet här. Jag har fått njuta av en fin julavslutning med sång och musik i kyrkan och jag har fått se en teaterpjäs som 6:orna spelade upp. Dessutom hade mina klassföräldrar fixat gott fika i klassrummet. Fantastiska föräldrar! En fin julgrupp fick jag av hela klassen. Nu pryds köksbordet av den. 

Julmat
Efter att ha gett alla elever en varsin julkram, var det dags att umgås med de andra kollegorna. Vi bjöds på god julmat. 
Nyp mig i armen, det är jullov!

Idag kom jag hem innan det hade hunnit bli mörkt, vilket kändes väldigt ovanligt. Så skönt att kunna rasta sina hundar i dagsljus!

Ha en trevlig helg, allihop!

12 kommentarer:

 1. Skönt med ledighet. Håller verkligen med dig om det där med att man liksom inte hunnit längtat efter julen. Gått så himla snabbt ju.

  SvaraRadera
 2. Grattis till semestern :D Men julbord gillar jag inte, så jag är inte så avundsjuk på det. Däremot är jag avundsjuk på julgruppen ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar julmat, men jag tycker samtidigt att man tröttnar snabbt på den.

   Radera
 3. Svar
  1. Det har vi, även om det är stressigt.

   Radera
 4. Så skönt med jullov. Hoppas att det blir lite mer vinterkänsla också.

  SvaraRadera
 5. jobbar du som mellanstadielärare? :)

  SvaraRadera
 6. hoppas du får ett underbart jullov.

  SvaraRadera