torsdag 3 december 2015

Ont i örat

Det gör ont!

Jag brukar inte springa till läkaren särskilt ofta, utan jag brukar vänta ut. Men idag ringde jag faktiskt till vårdcentralen, eftersom jag hade otroligt ont i högra örat under natten. Idag har det också börjat att rinna ut vätska ur örat.  I eftermiddag var jag äntligen på vårdcentralen och äntligen skulle jag få lindring. Läkaren kunde konstatera ganska snabbt att jag hade öroninflammation, så nu ska jag knapra penicillin i fem dagar. Tre gånger om dagen. Dessutom ska jag också stoppa i mig alvedon och den intelligenta värktabletten ipren. 

Nu hoppas vi på bättring!

12 kommentarer:

 1. Krya på dig! Var hemma och vila!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp! Jag är hemma från jobbet idag. Inte särskilt likt mig, men nu kände jag mig tvungen.

   Radera
 2. Inget kul med ont i örat! Krya på dig!

  Haha nej småbarn är inte lätt och fotografera. Men det går :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är absolut inte kul. Men det är på bättringsvägen.

   Radera
 3. Ajajaj :( Hade jämt öroninflammationer som liten, så vet väl hur jäkla ont det gör. Krya!!

  sv: Verkligen mums! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är första gången jag har haft öroninflammation.

   Radera
 4. Aj, det låter smärtsamt. Krya på dig och hoppas att du kan njuta av helgen ändå.

  SvaraRadera
 5. Men fy.. hoppas det är bättre nu

  SvaraRadera