måndag 28 december 2015

Pensionärsvarning?!


Nyinförskaffade
Idag har vi införskaffat oss broddar med tanke på halkan som har uppstått på motionsspåret och på trottoarer. Då man alltid har minst en hund med sig, när  man är ute och går, känns det säkrast att ha broddar på sig. Hundar vill ju gärna nosa här och där och det är inte alltid man är beredd på olika svängningar. 
Det är första gången jag äger ett par broddar. Jag har aldrig tänkt eller tyckt att det inte behövs. Jag är ju "ung" och halkar inte så lätt, har jag nog tänkt. Det kan kanske tänkas att det är pensionärsvarning på sådant här, men jag låter förnuftet tala.  Man vill ju inte halka dit! ;)

7 kommentarer:

 1. Borde skaffa såna, är livrädd för att halka omkull haha

  SvaraRadera
 2. Tycker det är smart att ha så broddar på skorna, inte alls pensionärsvarning utan smart!

  SvaraRadera
 3. Jag har haft broddar i flera år, men glömmer alltid att ta på mig dem när jag går ut >.<

  SvaraRadera
 4. haha vi kan väl kalla det vuxenpoäng ;) Skönt att slippa halka ju.
  Missa inte min giveaway där du kan vinna en Daniel Wellington klocka ! Kram :)

  SvaraRadera
 5. Det är ju jättesmart att ha det! :)

  SvaraRadera
 6. Jag skaffade broddar för mer än tio år sedan, ett måste med en stark hund sedan har jag fortsatt av bara farten, senast i dag!

  SvaraRadera
 7. klart man kör dubbat... jag köper ju till och med dubbade skor

  SvaraRadera