lördag 12 december 2015

Podcasts

Love it!!!!
Bild från Hanna.

När jag är ute och promenerar, tycker jag att det är underbart att lyssna på podcasts. Det finns sämre och bättre poddar. En pod, som jag har börjat följa är P3 Dokumentär. Jag har inte hunnit lyssna på så många fall, men de jag har lyssnat på har varit väldigt intressanta att lyssna på. Lyssna själv på mordet på John Hron, mordet på Therese Johansson Rojo och diskoteksbranden i Göteborg. Jag gillar att man får lyssna på människor som har varit inblandade på något sätt; polis, anhöriga, vittnen etc.

När jag inte vill lyssna på för allvarliga saker, så är Wahlgren & Wistam min absoluta favoritpod. Pernilla och Sofia är roliga att lyssna på. De blandar humor och allvar på ett bra sätt.

Fröling och da Silva gillar jag att lyssna på IBLAND. Jag brukar inte gilla deras avsnitt rakt igenom, för det är alldeles för många svordomar och för mycket "under bältet". Men när de har en gäst med, så brukar det vara kul/intressant att lyssna.

Tipsa mig gärna om bra poddar!

6 kommentarer:

 1. Lyssnar inte på så många poddar, men måndagspepp är faktiskt riktigt bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får väl provlyssna på måndagspepp då.

   Radera
 2. Jag har försökt att lyssna på Poddar, men det blir bara som att höra ett samtal, eller typ som radio, fast utan musik.. :P

  Ja det går superbra, får jobba så mycket, ska bli skönt att få lite ledigt i jul snart:)
  Hur går det själv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan vara skönt att slippa musik ibland.

   Radera
 3. Ja, lyssna på Pernilla och Sofia! Du kommer inte att ångra dig!

  SvaraRadera
 4. följer sofia och pernilla.. men sen har jag svårt att hitta nån favvo. lyssnade på Gry men hon slutade ju. Dokumentärer och Uggla i P4... men ingen "renodlad" podd. jag behöver också tips.

  SvaraRadera