söndag 27 december 2015

Vinn drömborsten!

Vinn drömborsten!

De flesta kalendrar varar bara fram till jul, men inte min. Nu är det dags för ännu en rolig tävling! Denna gång har du chansen att vinna den fantastiska borsten Tangle Teezer från Rapunzel OF SWEDEN. Jag har själv en sådan och det måste vara den bästa borsten jag någonsin har använt. 

Tävlingsregler:
1. Varför skulle just du vinna en Tangle Teezer? Svara i kommentarsfältet.
2. För en extra vinstchans, följ min blogg på Bloglovin.

LYCKA TILL!

GRATTIS till Therese Berglund!!! Du vann!14 kommentarer:

 1. Jag skulle vilja vinna en Tangle Teezer till min dotter som har långt fint hår som gärna trasslar och tovar sig, hon är dessutom extremt håröm så varje gång vi ska försöka reda ut blir det tårar och tandagnisslan. Jag har hört mycket bra om just Tangle Teezer, vore toppen att få prova!

  Mvh Hanna S
  samuelsson79@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Med tre tjejer i familjen så skulle det vara roligt att få vinna en Tangle Teezer till sig själv. Så får jag se om den är så bra som många säger.

  Med vänlig hälsning
  Vicki

  SvaraRadera
 3. Till mig och min son önskar jag vinna denna. Båda har rufsigt och tovigt hår som är svårt att kamma ur. Har läst gott om denna och skulle gärna vilja testa den.
  Med vänlig hälsning, Christine
  Christinecarlstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. För tillfället skulle jag behöva den själv, men inom en snar framtid så hoppas jag att dotterns hår växer så hon behöver den på riktigt =)
  helenasveed@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Följer dig som paolallegrini! Denna vill jag jättegärna vinna till min dotter. Hon har slitit ut sin första Tangle Teezer eftersom hon har midjelångt, tjockt hår, och hon behöver verkligen en ny. Så läcker i svart också :)

  Hälsningar
  Paola

  paola.allegrini@ymail.com

  SvaraRadera
 6. Många timmar i bassäng har satt sina spår i håret, klor är inte bra för håret :( Enl ny borste skulle jag bli glad över då dessa ska vara jättebra :)

  SvaraRadera
 7. Vilken bra kalender du har!
  Jag skulle gärna vilja pigga upp mitt hår som just ny har flera "silvriga" slingor än någonsin! ;)

  SvaraRadera
 8. Hejsan!

  Åååh vilken fantastiskt julkalender. Jag köpte en Tangle Teezer till min tonårsdotter i julklapp eftersom jag hört så mycket gott om dem och även jag hade önskat denna eftersom min egna borste börjar falla isär :P

  Jag fick mycket fint men ingen hårborste så därför hoppas jag vinna denna till mig själv :D Passar på att önska dig God Fortsättning!

  Hälsningar Frida Elmgren
  fridaelmgren@yahoo.se

  SvaraRadera
 9. Jag skulle vilja vinna en Tangle Teezer då mitt hår är så svårt att reda ut och har hört så mycket gott om denna!

  11sillar@gmail.com

  SvaraRadera
 10. Är gärna med!!
  Har denna borste till två döttrar och den är GRYM!
  Skulle behöva en själv också, klipper mitt långa ogräs alltför sällan och ibland blir det trassel... :-)

  Camilla Wihlborg
  wihlborgskan@gmail.com

  SvaraRadera
 11. Just blivit med valp- en valp som valde att käka upp min älskade Tangle Teezer. Stort behov av en ny!

  sofia_nilsson@live.se

  SvaraRadera
 12. Jag är med! Har jätteproblem med mitt hår och har hört att denna borste är bra!

  berglundtherese@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. För att jag är så DÅLIG på att borsta mitt hår ordentligt = blir väldigt slitet. Denna skulle kunna göra underverk! Följer på blogglovin också :)

  hannawiklund_3@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Jag vill vinna en tangle teezer för att jag hela mitt liv haft problem med tovigt hår! Jag har långt, slingat hår och tar hand om det så gott det går med inpackning varje gång jag tvättar det samt utredande serum, men tovorna finns där ändå! Därför skulle jag bli superglad om jag vann en tangle teezer som kunde hjälpa mig att reda ut alla dessa tovor!
  malin_92girl@hotmail.com

  SvaraRadera