tisdag 19 januari 2016

Balder i snön

Ganska sent, kom plogmaskinen till sist. Så snopen dagen blev. Jag väntade länge på att snön skulle plogas och räknade med att jag skulle vara på jobbet åtminstone innan lunch. Tyvärr, blev det aldrig så. Det finns ju alltid administrativa uppgifter man kan göra som lärare hemmavid ändå, men utan eleverna kändes det nästan som att man blev ofrivilligt "ledig". Imorgon kommer jag kunna ta mig ut i trafik igen - hoppas jag!

Nya upptäckter i snön
Dagen förde dock något positivt med sig. Jag fick se Balder njuta av den tjocka snön i dagsljus. Det var inte lika kul för mig att pölsa i snön. Det var jobbigt och jag fick våta byxben och snö i kängorna. Men vad gör det, om jag får se Balder ha kul i snön?!

Jippie!
Nosa, pölsa och njuta!
De fina bilderna har min man Mattias tagit. Fotografering är ett av hans största intressen. 

13 kommentarer:

 1. Men så mysiga bilder på hunden i snön. Vår hund tycker inte om snön och kylan, han är visserligen något mindre och försvinner nästan i snön och har ingen varm päls.

  SvaraRadera
 2. Härligt att se någon uppskattar snön. Är så glad att vi inte fick all den där snön.
  Ha en trevlig onsdag.

  SvaraRadera
 3. Å, så härligt det ser ut! =)

  SvaraRadera
 4. Waooo fantastiskt ♡ ...Vilka Foton & vilken "voffs"
  /Nospuss i Vintersolen!

  SvaraRadera
 5. Sprudlande foton! Glad vovve :)

  SvaraRadera
 6. Verkligen härliga bilder :D Det syns att han gillar snön :D

  SvaraRadera