söndag 17 januari 2016

Jag och skridskoåkning

Let's go iceskating!
Ut på hal is

Skridskoåkning har jag alltid tyckt se så härligt ut, men själv har jag åkt väldigt lite. Nu är det ju perfekt väder för det och suget för skridskoåkning väcks lite grand. Däremot är det inte lika roligt att behöva sätta på sig skridskorna. Det är ju ett j-kla meck!

Just nu äger jag inte ens ett par skridskor, men någon gång borde jag nog skaffa mig ett par och börja öva. Jag vill inte ha några skridskor med taggar på längst fram, utan vill hellre ha ett par hockeyrör. På isen uppfattas jag nog som Bambi på hal is, men det hade ju varit kul att utvecklas och bli lika duktig som killen i klippet:


Brukar du åka skridskor?

5 kommentarer:

 1. Jag åker skridskor väldigt sällan, men det är roligt :)

  SvaraRadera
 2. sv: ah vad synd :( du har inte kollat om det skulle råka finnas barnmodeller av uggs och storlek 35 av dem? :)

  SvaraRadera
 3. sv: Japp det är bara publicera :)

  SvaraRadera
 4. Jag åker aldrig skridskor längre, det var en del när grabben
  var liten, men det är kul....så länge man står på benen :)
  fin kväll till dig
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Jag köpte nya skridskor och har tyvärr inte nyttjat de på flera år. Så de står oanvända i källaren, men nästa vinter ska de fram!

  SvaraRadera