måndag 18 januari 2016

Mina kaffevanor


Coffee in the Morning
Mina kaffevanor


Det är lustigt det där med mitt kaffedrickande. Jag började dricka kaffe först hösten 2010. Då var det wiener melange och endast på jobbet. Nu dricker jag kaffe med mjölk på jobbet. Hemma dricker jag inget kaffe alls. Är jag bortbjuden kan jag ta en kopp. Besöker jag och min man, tar jag gärna en caffe latte. Generellt sett blir det 2-3 koppar/dag måndag - fredag. 

Dricker du kaffe? Hur mycket isåfall?

8 kommentarer:

 1. Dricker massor med svart kaffe varje dag.

  SvaraRadera
 2. Blir nog 2 koppar per dag för mig, med mjölk. Morgonkoppen är ett absolut måste :)

  SvaraRadera
 3. Jag ääälskar kaffe, dricker nog 3 koppar per dag. Starkt kaffe med lite mjölk i gör susen :)

  SvaraRadera
 4. Du har blivit vuxen. Det har inte jag! :)

  SvaraRadera
 5. jepp - en hel del kaffe. Börjar dock dagen med te. Sen blir det kaffe resten av dagen. Jag dricker i mugg. och jag häller i mig 3-5 muggar per dag. Och det smittar.. ungen började som treåring - och önskade sig hett en kaffemaskin i julklapp. Vilket han fick.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att sonen redan dricker kaffe. Dricker hans kompisar också?

   Radera
 6. Jag dricker alldeles för många koppar kaffe (med mjölk) om dagen, vet inte hur jag hade överlevt utan kaffe ;)

  SvaraRadera