onsdag 6 januari 2016

Soon back to work

Jag känner dock inte så här. 

Då är den långa ledigheten snart slut. Imorgon är det dags att börja jobba igen. Vi har studiedagar torsdag och fredag, så eleverna börjar inte förrän på måndag den 11/1. Att sovmorgnarna tar slut, känns liiite jobbigt. Men annars känns det helt ok. Att ha fasta rutiner är inte så dumt. Sedan är det alltid kul att träffa ens kollegor och elever igen! Idag ska jag njuta av den lediga dagen och långsamt förbereda mig för att stiga upp i ottan imorgon. 

5 kommentarer:

 1. Jag känner likadant! Mina elever kommer tillbaka på fredag dock :)

  SvaraRadera
 2. Kunde inte ni med fått vara lediga till måndag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan man tycka, men det känns ändå ok.

   Radera
 3. ja det drar i hop sig. Har ju jobbat mån-tisdag redan. Ungen har lov till den 11. Vi andra måste upp i morgon...

  SvaraRadera
 4. har några dagar till börjar på tisdag :)

  SvaraRadera