lördag 20 februari 2016

Nya doftljus

Härliga doftljus
 Det kom ett paket. Jag hade beställt nya doftljus från Yankee candle. Det blev en mediumstor burk med doften Pink sands. Sedan blev det tre av votive-modellen. Dofterna kallas Vanilla Cupcake, Summer scoop och Strawberry Butter.

Doftar ljuvligt
Jag tycker att alla fyra dofterna luktar fantastiskt. Men jag tror det är minst sannolikt att jag köper Vanilla Cupcake igen, eftersom den luktar minst gott av dessa.

Jag gillar doftljusen från Yankee Candles, men också de från Voluspa.

Vilka doftfavoriter har du från Yankee Candles?

9 kommentarer:

 1. Tassar in önskar dig en fortsatt trevlig lördag.

  SvaraRadera
 2. Har aldrig köpt från de märket, men funderar på det faktiskt :D

  SvaraRadera
 3. Fina, kan inte ha doftljus längre, blev känslig mot dofter när jag var gravid, och nu går det inte alls :(

  Ja, ett glas vin eller två, ser jag inte heller som något fel, men storsupa med Hugo hemma skulle aldrig ske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att det inte funkar med doftljus för dig längre.

   Radera
 4. jaq föredrar Village Candle framför Yankee Candle... tycker dom luktar lite mer, brinner längre och att man verkligen får tomt i burkarna i och med att det är dubbla vekar i dom större. Så jag har inte så bra koll på yankees dofter... men att dom luktar gott -det vet jag. Känner jag ju när jag går in i nån affär som säljer dom.

  SvaraRadera
 5. Älskar doftljus! Har dock ingen favoritdoft faktiskt =)

  SvaraRadera