söndag 20 mars 2016

Ebay

På ebay.com

Har någon av er erfarenhet av att beställa något från ebay.com? Jag har sett ett par väskor som jag tycker är fina. Eftersom de är så billiga, blir jag så misstänksam. Väskan på bilden hittar du HÄR. Kan man lita på att man får hem sakerna man beställer härifrån?

11 kommentarer:

 1. har aldrig handlat via ebay personligen men en kompis brukar handla en hel del o det har fungerat vet att han använder han ett transaktionskonto lycka till väskorna är riktigt fina=)om det är märkesvaror så är det inte garanterat org utan mycket är plagiat

  SvaraRadera
 2. Långt ifrån säkert att det fungerar enligt min erfarenhet. Jag hade nog frågat vad det är för läder också och vilket land lädret kommer från. Det kan ju vara hundskinn som behandlats.

  SvaraRadera
  Svar
  1. JA USCH DRT VILL MAN JU INTE!!!!!!

   Radera
 3. Min man handlar ofta från eBay och det funkar fint. Dock är det ju inte tal om några returer, så man får nog chansa rätt mycket ändå.

  SvaraRadera
 4. Erik beställer ofta därifrån och får alltid hem, så ebay kan man lita på.

  Ja kommer kännas konstigt att aldrig mer kunna se dem lira igen efter denna turnén

  SvaraRadera
 5. Jag har handlat där en del, mest småsaker. Men beställde en jacka därifrån i mitten av januari och har inte sett till den ännu :( Däremot tror jag att "Purchase Protection" är bra (alltså att du får pengarna tillbaka om du inte fått varan).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är "Purchase Protection" något tillval eller något som alltid gäller? Tråkigt att du inte har fått jackan än!

   Radera
  2. Nej jag tror det är automatiskt, i och med att det är som en marketplace, där folk kan sälja varor så står Ebay bakom att inga oegentligheter får förekomma. Men som någon skrev här uppe; bilderna behöver inte vara deras, produkten kan visa sig vara något helt annat, i helt annat skick. När jag beställt från liknande sidor har jag "reklamerat" varan om fått pengarna tillbaka, alla säljare är dessutom väldigt måna om att ha gott rykte i form av bra feedback, så det är viktigt för dem att kunderna är nöjda. Så kolla igenom feedbacken hos säljaren så att du verkligen får det som är på bilden.

   Radera
 6. Har handlat därifrån 2 ggr och inget har kommit fram så jag skulle inte lita på Ebay. Kolla tradera istället.!

  SvaraRadera
 7. Jag handlar alltid där hehe, jag har nog gjort 50-60 köp och två har väl inte dykt upp. Men då skickar man ett mail till köparen och säger att den inte kommit fram och i de två fallen fick jag pengarna tillbaka! De är väldigt måna om att inte ha negative feedback så kolla alltid det först innan du köper. Man bör dock va beredd på att leveranstiden är 1-2 månader!

  SvaraRadera