torsdag 31 mars 2016

Min älskade Yambo


Fina Yambo
Yambo - vår fantastiskt fina hund! Han är vacker, snäll och tillgiven. Tyvärr är han väldigt stel baktill på grund av sin artros. Ibland slinter han inomhus och han tvekar varje gång han ska över en tröskel. Men glädjen över att få gå ut eller att få åka bil, visar Yambo fortfarande. I maj fyller han 11 år och jag börjar förbereda mig mentalt på att han kanske inte har så lång tid kvar. Jag vet att Yambo kan leva ett tag till och det hoppas jag givetvis också. Han är helt fantastisk! Men jag förbereder mig själv, för att det inte ska bli så jobbigt sen. Jag älskar dig, Yambo!

6 kommentarer:

 1. Finaste Yambo ♡ ...
  /Kramar till dig i dina tankar & förberedelser så svåra!

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att det är svårt att slita sig efter så många år med en trogen vän så fin yambo du har.

  SvaraRadera
 3. Det är ett underbart sällskap, men ack så hemskt när de börjar bli gamla <3

  SvaraRadera
 4. Det är ju den jobbiga baksidan med att ha djur - fy fan! Hoppas Yambo får många år till.

  Svar: Ja, det är underbart =) Går omkring med leende på läpparna mest hela tiden.

  SvaraRadera
 5. Men tussen då <3 Så fin! Hoppas att du får många långa dagar till med honom. <3

  SvaraRadera