söndag 27 mars 2016

Ny mobil


Ny mobil
Detta hade jag inte planerat, inte än. Jag brukar fundera länge och väl och inte hade jag tänkt mig denna storlek. Häromdagen ändrade min man abonnemangen för våra mobiler. Det blev då inte dyrare att byta mobil, så mannen valde en iPhone 6s Plus till oss var. Jag fick en i rosa och min man valde en svart. Det finns fördelar med en större skärm, men den känns ovan att hålla i handen. Efter ett tag har jag nog vant mig, hoppas jag. Jag har köpt ett nytt fodral, för det jag hade passade endast iPhone 6. Det fick bli ett i rosa denna gång.

Vilken mobil använder du?

8 kommentarer:

 1. Åh! Jag har iPhone 6s i rosa! I LOVE IT! <3

  Tack för din kommentar i min blogg, hoppas du kikar in snart igen! http://jamie.itgirls.se

  SvaraRadera
 2. Tjusigt :D :D Jag har en iPhone 5S :)

  SvaraRadera
 3. Jag behöver byta men tycker det är svårt att bestämma sig så drar på det. Är det inte alltid så att precis när man bytt kommer det ut någon ny modell som man hellre hade haft!

  SvaraRadera
 4. Åh, en ny mobil skulle jag också behöva! Min Iphone 5s sjunger verkligen på sista versen just nu!

  SvaraRadera
 5. Men vad kul...
  har aldrig riktigt fattat det där med abonneman och ändrande av desanna och att man då kan byta mobil. Orkar inte läsa in mig på det. Så jag köper lös mina urar när det är dags och har bara ett abb som är typ gratis... :-) Men då måste jag ju själv fundera över när det är dags att byta och också bekosta bytet.

  SvaraRadera